Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hobbit Dag 2021

25 september 2021 @ 15:30 - 19:00

Na 1,5 jaar online bijeenkomsten, willen we (met de benodigde maatregelen) dit jaar weer een fysieke Hobbit Dag organiseren.

Op 25 september komen we samen bij Dudok, een voor veel leden bekende locatie aan de Koningstraat 40 in hartje Arnhem. Vanaf 13.30 uur is inloop en we starten om 14.00 uur met het programma. Arthur van der Stroom zal de laatst stand van zaken geven over de komende LotR-serie van Amazon en Jan van Breda zal het een-en-ander vertellen over het nèt uitgebrachte boek The Nature of Middle-earth. Maar uiteraard is er ook gelegenheid bij te praten met elkaar, zeker nadat we elkaar zo lang niet meer vis-à-vis gesproken en gezien hebben. Dat kan onder meer tijdens het spelen van diverse leuke Tolkien-spellen. Sinds de corona-maatregelen (maart 2020) hebben we veel nieuwe leden mogen begroeten, we hopen op een kennismaking met deze mensen!

Einde programma is rond 17.30 uur en er is deze keer geen gezamenlijk diner afgesproken, vanwege de complexiteit om dit met de corona-beperkingen in zo’n grote groep te organiseren. Maar we moedigen onze leden zeker aan om in kleinere groepjes samen te gaan eten, bij Dudok of een van de gelegenheden in de buurt.

In verband met de nog steeds aanwezige corona dreiging moeten we de volgende huishoudelijke regels stellen:

  • Toegang alleen op vertoon van geldig coronabewijs (getest, genezen of gevaccineerd), m.b.v. Corona check QR-code (via app of op papier);
  • Maximaal aantal deelnemers om in de beschikbare ruimte de vereiste afstand te kunnen houden.

Voor de zaalhuur, koffie/thee met Arnhems Meisje (dat is een koek) bij binnenkomst, de Unquendor-toost met bijbehorende garnituur vragen we een bijdrage vragen van € 20,- per persoon. Dit bedrag vóór 25 september over te maken op rekening NL59 INGB 0003472722, ten name van Tolkien Genootschap Unquendor. Kosten van drankjes tijdens de Hobbit Dag komen verder voor eigen rekening.

De inschrijving is gesloten, het maximum aantal deelnemers is bereikt.

 

Gegevens

Datum:
25 september 2021
Tijd:
15:30 - 19:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Dudok Arnhem
Koningstraat 40
Arnhem, 6811 DH Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0) 263511872
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Unquendor
E-mail
info@unquendor.nl
Bekijk de site van Organisator