Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Vergadering & Joelborrel (VOL)

18 december 2021 @ 11:30 - 17:00

Gezamelijke Lunch (optioneel)
Omstreeks 11.30 uur is er gelegenheid om gezamenlijk een lunch te gebruiken in het Oude Tolhuys (eigen kosten). Wel graag even kenbaar maken wat je wilt lunchen (zie lunchkaart bij het inschrijven).

Algemene Vergadering (AV)
De AV is alleen toegankelijk voor leden. Inloop is vanaf 12.30 uur (met koffie/thee), aanvang vergadering om 13.00 uur. Leden krijgen in de week van 22 november het AV-boekje thuis gestuurd, dit bevat o.a. de agenda, jaarcijfers, etc. De vergaderstukken zijn voor leden ook digitaal beschikbaar.

Joelborrel 2021 (na afloop AV om ± 15.30 uur)
Hier neemt Unquendor/Elanor-lid Roel Spar uit het Antwerpse Brecht ons mee met zijn zelfgemaakte 20 min. kindvriendelijke Vlaamse filmversie zien van de Rankin/Bass Hobbit uit 1978. Laat jullie verassen!

Let op, om 17:00 moeten we op basis van de corona maatregelen het Oude Tolhuys verlaten hebben.

Henk Brassien (alias de HobbitHunter) zal er met een standje staan om leden tegen een vriendelijk prijsje hun Tolkiencollectie aan te kunnen vullen met boeken. Denk o.a. aan de drie delen van In de Ban van de Ring en De Silmarillion, etc.

Vervoer
Het Oude Tolhuys heeft voldoende parkeergelegenheid voor de auto.

Er rijden de weekenden geen trams op de Uithoflijn, maar er kan gebruikgemaakt worden van twee buslijnen richting het Oude Tolhuys:

  • Lijn 28 (Vleuterweide naar Science Park via Utrecht CS): vanaf Utrecht Centraal volgens dienstschema 8 minuten rijden, uitstappen Stadion Galgenwaard (dan nog ± 10 min. lopen)
  • Lijn 41 (Utrecht CS naar Wijk bij Duurstede): vanaf Utrecht Centraal volgens dienstschema 14 minuten rijden, uitstappen Rijnsweerd-Zuid (dan nog ± 15 min. lopen)

TIPS: als je met een groepje samen reist/afspreekt, is er natuurlijk de mogelijkheid een taxibusje te reserveren. Met een OV-fiets is het in totaal iets meer dan een kwartiertje rijden.

Helaas is inschrijving gesloten, omdat het maximaal aantal personen voor de ruimte is bereikt.

Gegevens

Datum:
18 december 2021
Tijd:
11:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Het Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13-15
Utrecht, 3584 AD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
030 – 2511215
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Unquendor
E-mail
info@unquendor.nl
Bekijk de site van Organisator