Lembas Extra 2022

Bestel nu de nieuwe Lembas Extra. Met 13 diepgravende artikelen rond het thema ‘Númenor’ van gerenommeerde Tolkien-onderzoekers als Nils Ivar Agøy, Kristine Larsen, Hamish Williams, Lukasz Neubauer en Renée Vink (met twee artikelen!). De artikelen zien op onderwerpen als de ontstaansgeschiedenis van Númenor, wet en recht, de rol van Ar-Zimraphel in de ondergang van Númenor en Númenoreaans kolonialisme. Een onmisbaar boek voor wie zijn kennis van en inzicht in Tolkiens mythische eiland wil vergroten.

Wil je deze Lembas Extra hebben? Stuur dan een e-mail naar penningmeester@unquendor.nl waarin je je naam en adres doorgeeft. Kosten zijn € 17,95 per stuk (excl. € 4,60 porto- en administratiekosten binnen Nederland) onder vermelding van ‘Lembas Extra 2022’. Het boek gaat pas op de post, als het bedrag plus de portokosten ontvangen is. Je ontvangt een bevestiging dat het geld ontvangen is en het boek verstuurd wordt. Portokosten naar de meeste Europese landen zijn € 15,00, buiten Europa € 21,00

 

Midden-aarde in Vogelvlucht

Sinds 2012 heeft Tolkien Genootschap Unquendor een boekje waarin we kort en bondig het leven, werk en de belangrijkste invloeden op het werk van J.R.R. Tolkien beschrijven. In oktober 2018 is het boekje ‘Midden-aarde in Vogelvlucht’ volledig herzien met de nodige actuele berichten, foto’s, informatie en andere wetenswaardigheden over het leven en werk van de professor. Het boekje Een ‘must-have’ voor elke Tolkien-fan of leuk als cadeau te geven. In 2023 is de achtste (herziene) druk alweer verschenen, en uitgebreid naar 80 pagina’s en volledig in fullcolour.

Het boekje is te bestellen via penningmeester@unquendor.nl waarin je je naam en adres kunt doorgeven. Kosten zijn € 10,- per boekje (excl. € 3,50 porto- en administratiekosten binnen Nederland) onder vermelding van ‘Midden-aarde in Vogelvlucht’. Het boekje gaat pas op de post, als het geld ontvangen is. Je ontvangt een bevestiging dat het geld ontvangen is en het boekje verstuurd wordt. Portokosten voor de meeste Europese landen bedragen € 8,70.