Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Algemene Vergadering en Joelfeest 2022

17 december

De Algemene Vergadering (AV) en Joelfeest worden dit jaar in Eindhoven gehouden en wel op zaterdag 17 december 2022 in The Social Hub (voorheen: The Student Hotel). Het adres is Stationsweg 1 te Eindhoven en ligt pal naast station Eindhoven Centraal en is dus uitstekend te bereiken met de trein. Parkeren kan in de Q-park Kennedyplein of op het terrein aan de Raiffeisenstraat.

De inloop (al dan niet met een ‘silly walk’: zie de Silly Walks tunnel aan de noordkant van het station) is vanaf 14.00 uur, de vergadering begint om 14.30 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. De AV is alleen toegankelijk  voor leden en (uiteraard) gratis, maar wel graag aanmelden.

Het Joelfeest begint om 17.30 uur, met van 18.00 tot 19:00 een buffet. Daarna zijn er activiteiten: een discussiepanel (kort ingeleid door Arthur van der Stroom) over de Amazon-serie The Rings of Power o.l.v. Jan van Breda en een presentatie van Hamish Williams over utopisme en Tolkien.

Aan het Joelfeest zijn kosten verbonden, nl. € 25,- per persoon. Ook hier geldt: meld je op tijd aan, aangezien we de inschrijvingen een week van tevoren (dus op 9 december) sluiten in verband met het doorgeven van dieetwensen.

Schrijf je in via de inschrijfpagina.

Gegevens

Datum:
17 december
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Social Hub Eindhoven
Stationsweg 1
Eindhoven, 5611 AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 40 231 9792
Site:
https://www.thesocialhub.co/eindhoven/

Organisator

Unquendor
E-mail:
info@unquendor.nl
Site:
www.unquendor.nl