Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Slotfeest 2024

21 juni - 23 juni


Van vrijdag 21 tot en met zondagmiddag 23 juni vindt het Slotfeest 2024 plaats. De locatie is dit jaar een oude bekende: De Strubben in Schoonloo, in Drenthe. Het thema is: ‘Humor in Midden-aarde’.

Het programma zal onder andere bestaan uit een lezing van Renée Vink over humor in De Silmarillion, een opvoering van het eerste deel van de Hobbit-musical. Zaterdagavond blikt Arthur van der Stroom terug hoe de voorbereidingen van de LotR-productie precies verliepen en welke weerstanden Peter Jackson allemaal moest overwinnen, vóór hij met de productie kon beginnen.

Gedurende het hele weekend is Henk Brassien (De Hobbithunter) aanwezig met een stand, waar Slotfeestgangers tegen 10% korting boeken kunnen kopen. Hij zal ook enkele LEGO-dozen van De Hobbit en LotR meeneem, die dan in elkaar gezet mogen worden (met de wens deze ook weer compleet mee terug naar huis te nemen ☺).

We nodigen m.n. nieuwe leden uit hierbij aanwezig te zijn, een mooie informele gelegenheid kennis met elkaar te maken. Verder is het uiteraard als vanouds, een gezellig samenzijn van Unquendorianen.

Tot in Schoonloo!

Let op: Vanaf 1 juni tot 9 juni kan alleen nog maar worden ingeschreven op de meerpersoonskamers.

De inschrijving is gesloten.

Gegevens

Begin:
21 juni
Einde:
23 juni
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Strubben
Hoofdstraat 4
Schoonloo, Drenthe 9443 TJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31592854267
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Unquendor
E-mail
info@unquendor.nl
Bekijk de site van Organisator