Aanmeldformulier Slotfeest 2022

  Gegevens deelnemer:

  Voornaam
  Achternaam
  Geslacht
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Telefoon
  E-mail

  Accomodatie en inschrijving

  Het Slotfeest 2022 is in groepsaccomodatie ‘The Poppies 1‘ te Ieper (in de Belgische provincie West-Vlaanderen). Er zijn zes verschillende kamertypen, waarbij de 1-persoonskamers het duurst en de 8-persoonskamers het goedkoopst zijn (er zijn geen dubbele bedden). Het aantal 1- en 2-persoonskamers hangt af van het aantal deelnemers. Hoe hoger de opkomst, hoe kleiner de kans op een 1-persoonkamer. Elke kamer is voorzien van een (recent gerenoveerde) douche, toilet en wasbak. Er is een algeheel rookverbod in het gebouw, maar we hebben beschikking over een privé-binnenplaats.

  De kamer voorkeur policy is als volgt: Kamers worden op volgorde van inschrijving toegewezen, de betaling moet dan wel binnen een week na inschrijving binnen zijn op de rekening van Unquendor. Komt de betaling later binnen, dan geldt de betaaldatum als inschrijfdatum. Je betaald voor de gewenste kamer. Als je toch een goedkopere kamer toegewezen krijgt, dan krijg je het verschil uiteraard terug. Geef op met wie je evt. een kamer wilt delen. Er is geen garantie op een 1- of 2- persoonskamer mogelijk.

  Het is niet mogelijk om zonder overnachting in te schrijven, omdat we in elk geval voor 45 personen overnachting moeten betalen. Ook als je elders wilt overnachten, zijn de deelnamekosten € 200,-.

  Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden en prijzen:

  Kamertype Prijs per persoon
  1-persoonskamer (uitverkocht!) € 225,00
  2 persoonskamer (uitverkocht!) € 210,00
  3 of meer persoonskamer € 200,00

  Deelnamekosten zijn inclusief:

 • drie overnachtingen in ‘The Poppies’ (vrijdag 3 t/m maandag 6 juni);
 • alle maaltijden (vanaf het diner op vrijdagavond tot en met de lunch op maandagmiddag) zijn inbegrepen; het ontbijt en lunch bestaat uit een lopend buffet (bij locatiebezoeken stellen we lunchpakket samen), avondeten is in bistro ’t Ganzeke (± 300 meter van onze locatie) ;
 • aanwezig is: wifi door het hele gebouw, ontspanningsruimte met o.a. biljarttafel, kabeltelevisie en twee computers met internettoegang (allemaal gratis);
 • koffie / thee is in ‘The Poppies’ voor iedereen aanwezig;
 • fris, bier en wijn hebben we in ‘The Poppies’ in eigen beheer en te koop tegen sterk gereduceerd tarief;
 • locatie- en museumbezoeken.


 • Lakens / Handdoeken

  Lakens is inbegrepen bij de prijs (dus aanwezig), handdoeken niet! Deze dien je zelf mee te nemen of te huren voor € 2,50 per set op de dag van aankomst.


  Betalingen

  Maak het verschuldigde bedrag s.v.p. over naar bankrekening NL59 INGB 0003472722, ten name van Tolkiengenootschap Unquendor te Leidschendam. Vermeld daarbij Slotfeest 2022.

  Gebruik bij internationale betalingen:

 • IBAN-code NL59 INGB 0003472722
 • BIC-code INGBNL2A;
 • Binnen de EU betaalinstructie Shared.

 • Je inschrijving is compleet als het verschuldigde bedrag volledig is ontvangen, of er een eerste termijn van betaling in termijnen is ontvangen, op afspraak met de penningmeester.

  Stuur voor vragen over de inschrijfkosten of de betaling een e-mail aan de penningmeester van Unquendor.


  Bijzonderheden, speciale wensen en overige gegevens

  Vermeld hier s.v.p. bijzonderheden of speciale wensen die belangrijk voor je zijn:

 • Dieetwensen
 • Eventuele lichamelijke belemmeringen: wij bevinden ons in het gedeelte van ‘The Poppies 1’ en deze beslaat drie verdiepingen: een begane grond met de algemene verblijfsruimtes. De meeste kamers zijn op de 1e verdieping en een aantal op de 2e verdieping. Er is geen lift aanwezig.
 • Vermeld hier ook overige gegevens waarvan je denkt dat wij die moeten weten.


 • Vervoer

  Vermeld hier s.v.p. informatie over je vervoer. Kom je met de auto, en heb je plaatsen vrij? Mogen we je benaderen om iemand onderweg mee te nemen?


  Meer informatie

  Voor vragen, opmerkingen of meer informatie, stuur ons een e-mailtje. Alle inschrijvers worden op de hoogte gehouden van de voortgang d.m.v. een Nieuwsbrief.