Aanmeldformulier slotfeest 2017

Indien je meer dan één persoon wilt aanmelden, graag per persoon een formulier insturen. Als je samen een 2-persoonskamer wilt, geef dit dan op bij ‘bijzonderheden’.

Gegevens deelnemer:

Voornaam
Achternaam
Geslacht
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
E-mail

Vrijwilligers


Er zijn uiteraard vrijwilligers nodig om het Slotfeest soepel te laten verlopen. De taken duren niet lang en samen doen maakt licht werk. Daarom gaan we er van uit dat we iedereen in de loop van het weekend kunnen vragen om mee te helpen.

Daarnaast hebben we enkele vrijwilligers nodig voor de BBQ op vrijdag en de lunch op zaterdag. Dus zoeken we mensen die iets willen klaarmaken en meenemen: een salade, quiche, of andere hapjes. Bedenk wat je zou kunnen bijdragen, en neem contact op met Tineke Kleijn om een en ander af te stemmen.

 • Graag ingredienten noteren i.v.m. allergien.

 • Kosten kunnen vergoed worden op basis van bonnetjes (i.v.m. kascontrole).
 • Accomodatie en inschrijving

  Het Slotfeest 2017 is in groepsaccomodatie ‘De Hoge Rielen’ in Kasterlee, Belgie. Er zijn 20 twee-persoonskamers, de meeste met de twee bedden 'kop-staart' achter elkaar, en 14 één-persoonskamers. Daarnaast zijn er een paar grotere kamers met stapelbedden en twee-persoonsbedden. Voor de één-persoonskamers geld een toeslag van 25,- Euro. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je in een kleinere kamer kunt worden ingedeeld. De één-persoonskamer policy is als volgt: eerste 14 inschrijvers hebben zekerheid op een één-persoonskamer, daarna wordt de voorkeur genoteerd. Als er twee-persoonskamers over blijven, kunnen deze als één-persoonskamer worden uitgegeven. Als je toch een kamer met iemand moet delen, krijg je de toeslag terug.

  Omdat de totale kosten van de accommodatie onafhankelijk is van het aantal deelnemers, is er geen financiële ruimte om korting te geven bij deelname aan maar een deel van het weekend. M.a.w. beide genootschappen moeten, ongeacht het aantal personen, de volle prijs betalen aan de verhuurder. We vragen begrip dat we hierdoor geen kortingen kunnen geven.

  Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden en prijzen:

  Arrangement Prijs
  Weekendarrangement volwassene € 97,50
  Weekendarrangement kinderen (4 t/m 12 jaar) € 87,50
  Meerprijs eenpersoonskamer € 25

  Hobbits onder 4 jaar nemen gratis deel.

  Toelichting arrangementen

  Weekendarrangement is inclusief:

 • twee overnachtingen in ‘De Hoge Rielen’ (vrijdag 23 - zondag 25 juni);
 • alle maaltijden vanaf het diner op vrijdagavond tot en met de lunch op zondagmiddag;
 • versnaperingen;
 • de programmaonderdelen en het programmaboek. • Betalingen

  Maak het verschuldigde bedrag s.v.p. over naar bankrekening NL59 INGB 0003472722, ten name van
  Tolkiengenootschap Unquendor te 's-Hertogenbosch. Vermeld daarbij Slotfeest 2017.

  Gebruik bij internationale betalingen:

 • IBAN-code NL59 INGB 0003472722
 • BIC-code INGBNL2A;
 • Binnen de EU betaalinstructie Shared.

 • Je inschrijving is compleet als het verschuldigde bedrag volledig is ontvangen, of er een eerste termijn van betaling in termijnen is ontvangen, op afspraak met de penningmeester.

  Stuur voor vragen over de inschrijfkosten of de betaling een e-mail aan de penningmeester van Unquendor.


  Bijzonderheden, speciale wensen en overige gegevens

  Vermeld hier s.v.p. bijzonderheden of speciale wensen die belangrijk voor je zijn:

 • Dieetwensen
 • Eventuele lichamelijke belemmeringen: ‘De Hoge Rielen’ bestaat uit 2 gebouwen: het hoofdgebouw en het slaapgebouw. De meeste slaapvertrekken zijn in het slaapgebouw, verdeeld over 2 verdiepingen. Je kunt hier aangeven of je voorkeur voor begane grond of 1e verdieping hebt (er is geen lift). De definitieve indeling gebeurt op basis van de betalingsdatum.
 • Geef aan met wie je een kamer wilt delen als dat nodig is (als er geen 1-persoonskamers meer beschikbaar zijn).
 • Vermeld hier ook overige gegevens waarvan je denkt dat wij die moeten weten.


 • Vervoer

  Vermeld hier s.v.p. informatie over je vervoer. Kom je met de auto, en heb je plaatsen vrij? Mogen we je benaderen om iemand onderweg mee te nemen?


  Meer informatie

  Stuur voor meer informatie een email aan de organisatie. Om je op de hoogte te houden van de voortgang van de organisatie krijg je de gratis Slotfeest nieuwsbrieven, als je ons je emailadres hebt gegeven.